Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному дві поліціянтки врятували 70-річну пенсіонерку, яка тонула в Усті (Відео)

Нічого собі!

Фото з Вікіпедії.

У Рівному дві поліціянтки врятували 70-річну пенсіонерку, яка тонула в Усті (Відео)

Жінка хотіла набрати в пляшечку води, але послизнулась і впала в річку

Сьогодні, 26 червня, близько 14 години дві працівниці ювенальної превенції Рівненського відділу поліції здійснювали відпрацювання вулиці Набережної, де найбільш поширені порушення щодо розпивання алкогольних напоїв та куріння, відтак дітям прогулюватися поблизу водойми небезпечно.

«На бордюрі ми побачили речі — сумка та светр, — розповідає інспекторка ювенальної превенції Рівненського відділу поліції Ірина Іняхіна. — Одразу зрозуміли, що відбувається щось не те», — розповіли правоохоронці.

В цей час до поліцейських підійшов чоловік та повідомив, що неподалік у річці тоне жінка, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

70-річна рівнянка розповіла правоохоронцям, що має інвалідність із дитинства. У неї закінчилася у пляшечці вода, тож жінка пішла її набрати до річки, але послизнулась і впала.

«Ми одразу втрьох кинулися до потерпілої, — згадує Ірина Іняхіна. — Жінка повністю була під водою, лише руки були зовні. Однак нам вдалося її витягти на берег» — додали деталей працівники поліції..

Жінці надали допомогу. Окрім того, 70-річна рівнянка розповіла правоохоронцям, що має інвалідність із дитинства. У неї закінчилася у пляшечці вода, тож жінка пішла її набрати до річки, але послизнулась і впала.

Крім того, пенсіонерка поскражилася, що проживає разом із сином та його співмешканкою, які нібито її ображають. Коли ж ювенальні поліцейські доставили жінку додому, нікого з родичів не застали. Відомості за цим фактом поліцейські зареєстрували та проводитимуть перевірку.

 

Telegram Channel