Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Мурал на стіні Луцького навчально-реабілітаційного центру відновлять

Ось такий мурал був на стіні школи.

Фото Конкурент.

Мурал на стіні Луцького навчально-реабілітаційного центру відновлять

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук разом із дирекцією Луцького навчально-реабілітаційного центру проінспектували ремонтні роботи, що тривають у закладі

 

 У навчально-реабілітаційному центрі проводиться термомодернізація за програмою НЕФКО. Нещодавно тут було повністю утеплено покрівлю із використанням сучасних технологій, замінено вікна та двері на енергозберігаючі, виконано роботи з утеплення фасаду. Загальна вартість об’єкта становить понад 11 млн грн, в тому числі 6 млн грн грантових коштів та 5 млн грн із міського бюджету.

 

 

На цій школі був мурал, який під час фасадних робіт зберегти не вдалося, однак ми знайшли тих художників, що його малювали, тож він буде відновлений найближчим часом, а автентичний вигляд цього місця буде збережено.

 

 

 «Маємо тут ще одну школу, яка буде капітально відремонтована та термомодернізована, енергоощадна, яскрава, комфортна для учнів та вчителів. Навчально-реабілітаційний центр — навчальний заклад для особливих діток, тож приємно, що саме тут відбуваються ремонтні роботи. Естетична сторона закладу радикально покращилася, а окрім того — модернізована школа економитиме кошти міського бюджету.

 

 На цій школі був мурал, який під час фасадних робіт зберегти не вдалося, однак ми знайшли тих художників, що його малювали, тож він буде відновлений найближчим часом, а автентичний вигляд цього місця буде збережено», - зазначив Ігор Поліщук.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel