Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Олімпійському проводитимуть ранкові руханки з зірками спорту

Привести себе у тонус і збадьоритися допомогла киянам активна руханка із найсильнішою жінкою планети.

Фото пресслужби Мінмолодьспорту.

На Олімпійському проводитимуть ранкові руханки з зірками спорту

Перший такий захід відбувся у неділю, 28 червня, з 09:00 до 10:00 у локації “Захід 3”

Привести себе у тонус і збадьоритися допомогла киянам активна руханка із найсильнішою жінкою планети, чотирикратною чемпіонкою світу з Arnold Classic Pro Strongwoman, двократною рекордсменкою книги рекордів Гіннесса Ольгою Лящук. Про це повідомили у пресслужбі Мінмолодьспорту у Фейсбуці.

Також у міністерстві оприлюднили графік та схему спортивного простору, який буде доступний для любителів активного відпочинку вже з неділі, 28 червня.

Привести себе у тонус і збадьоритися допомогла киянам активна руханка із найсильнішою жінкою планети, чотирикратною чемпіонкою світу.

Зазначимо також, що головна спортивна арена країни відкривається для безкоштовних тренувань з міні-футболу, баскетболу, волейболу, скандинавської ходьби, самбо, ММА, чирспорту, айкідо, армреслінгу, гирьового спорту, боксу, середньовічного бою, панкратіону і грепплінгу.

Всі охочі також зможуть вільно потренуватися в зоні workout, покататися на роликах, пограти у міні-футбол, баскетбол та настільний теніс. Пробіг можна влаштувати навколо чаші стадіону.

Нагадаємо, на Донеччині хокеїст «Донбасу» провів ранкову зарядку для сусідів.

Як ми повідомляли раніше, в Івано-Франківську відкривають перший в країні музей спорту.

Telegram Channel