Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Затримали трьох іноземців за розбійні напади на пенсіонерів

29, 37 та 39-річні громадяни іншої держави грабували літніх українців.

Фото Нацполіції.

Затримали трьох іноземців за розбійні напади на пенсіонерів

На сьогодні встановлена їх причетність до скоєння близько десятка розбійних нападів на території Дніпропетровської, Кіровоградської та інших областей

За розбійний напад на родину пенсіонерів на Дніпропетровщині поліцейські затримали трьох іноземців. Як повідомляється на офіційному сайті Національної поліції, у ніч з 26 на 27 червня, віджавши пластикове вікно, зловмисники залізли до будинку та напали з ножем на 78-річного чоловіка та 81-річну жінку. Потім зв’язали їх та заволоділи грошима, цінними речами та автомобілем потерпілих.

У ході оперативного відпрацювання правоохоронці встановили й затримали організатора та двох активних членів злочинного угруповання. Ними виявилися 29, 37 та 39-річні громадяни іншої держави, які мають посвідку на постійне проживання на території України. Вони проживали у Кривому Розі. Правоохоронці з’ясували, що зловмисники впродовж тривалого часу здійснювали свою злочинну діяльність. 

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники впродовж тривалого часу здійснювали свою злочинну діяльність.

На сьогодні встановлена їх причетність до скоєння близько десятка розбійних нападів на території Дніпропетровської, Кіровоградської та інших областей. Їхніми жертвами зазвичай ставали люди похилого віку. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Telegram Channel