Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Іваничівська ОТГ відзначає третю річницю створення

З днем громади!

Фото: Іваничі Селищна Рада.

Іваничівська ОТГ відзначає третю річницю створення

Селищний голова Федір Войтюк привітав громаду з річницею та подякував кожному мешканцю за самовіддану працю і внесок у розвиток та добробут громади

Шановні жителі Іваничівської громади!
Щиро вітаю вас з 3-ю річницею утворення Іваничівської об’єднаної територіальної громади.
Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди тут, хто своєю щоденною працею дбає про добробут нашого краю. Історія утворення громади є часточкою історії нашої держави, яку творять добрі, щирі, працьовиті люди своєю щоденною працею.

Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю, за внесок у розвиток та добробут громади.

День громади – це свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Вірю, що попереду в громади щасливе майбутнє.
Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю, за внесок у розвиток та добробут громади. Нехай життя кожного жителя буде веселим і щасливим, нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і браво працює, нехай кожен відчує себе потрібним і важливим. Нехай наша громада росте, розвивається і займає особливе місце в серцях її жителів.

Бажаю кожній родині перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя та благополуччя. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

З повагою
Іваничівський селищний голова Федір Войтюк.

Джерело: Іваничі Селищна Рада
Telegram Channel