Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Помер 6-річний хлопчик, якого побив п’яний волинянин

Підозрюваному загрожує довічне ув'язнення.

Фото поліції Києва.

Помер 6-річний хлопчик, якого побив п’яний волинянин

Хрещений батько з Волині пив у компанії з матір’ю та іншими чоловіками, а щоб малий не заважав – жорстоко його побив

У Києві в лікарні помер 6-річний хлопчик, якого побив 38-річний хрещений, уродженець Волині. Чоловік, щоб приховати сліди злочину, намагався видати все за нещасний випадок. Тепер може сісти довічно, інформує Gazeta.ua.

Нагадаємо, 24 червня у столичну поліцію від лікаря надійшло повідомлення, що з вікна багатоповерхівки в Києві випала дитина 2014 року народження. Медики шпиталізували непритомного хлопчика до дитячої лікарні.

Постраждалий мав закриту черепно-мозкову травму, множинні переломи та забої внутрішніх органів. Йому провели низку операцій, але врятувати не змогли.

Як попередньо встановили слідчі, родичі, аби приховати сліди злочину, викликали «швидку» і повідомили, що дитина начебто випала з вікна. Насправді ж хрещений батько у компанії ще кількох чоловіків та матері хлопчика випивав у квартирі. Свідок розповів, що хрещений зайшов до кімнати дитини, а через деякий час виніс її побитою та непритомною на руках.

Родичі, аби приховати сліди злочину, викликали «швидку» і повідомили, що дитина начебто випала з вікна. Насправді ж хрещений батько у компанії ще кількох чоловіків та матері хлопчика випивав у квартирі. Хрещений зайшов до кімнати дитини, а через деякий час виніс її побитою та непритомною на руках.

У зв'язку зі смертю хлопчика справу перекваліфікували на умисне вбивство, повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

«Прокурори перекваліфікували дії підозрюваного на умисне вбивство у зв'язку зі смертю дитини», – сказала Максимець.

Раніше йому було повідомлено про підозру у замаху на життя хлопчика.

Затриманий перебуває під вартою без права на заставу.

Telegram Channel