Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У селищі на Волині за 27 мільйонів добудовують школу

Загальна вартість будівництва - 1 мільйон 493 тисячі гривень.

Фото: Турійська РДА.

У селищі на Волині за 27 мільйонів добудовують школу

В рамках програми «Велике будівництво» у 2018 році розпочато добудову навчальних приміщень в КОЗ «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей», що в Турійському районі Волині.

Триває добудова  навчальних приміщень в КОЗ «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей», що в Турійському районі Волині. Орієнтовний термін завершення робіт – до 1 вересня 2020 року. Загальна кошторисна вартість об’єкта – 27 млн 726 тис. грн. Площа будівлі становить 2 800 квадратних метрів, розрахована на 11 класів, з них – один фізики і один хімії.

Голова Турійської районної державної адміністрації Ольга Черен спільно з головою районної ради Сергієм Власюком, Луківським селищним головою Анатолієм Климуком, директором КОЗ «Луківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» Романом Максимуком у середу, 1 липня, оглянули хід проведених ремонтних робіт нового будівництва навчальних приміщень в комунальному опорному закладі «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей».

 

 На сьогодні добудова навчальних приміщень в комунальному опорному закладі «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» на стадії готовності – 80 відсотків.

Реклама Google

Директор школи Максимук Роман зазначив, що однією з найголовніших проблем цієї громади є відсутність належних умов навчання школярів місцевої школи, яка є опорним закладом. А саме те, що навчальний корпус початкової ланки знаходиться на значній відстані від головного корпусу і перебуває в аварійному стані, в чому і є багато незручностей, як для вчителів, так і для учнів. А також у школі відсутній спортивний зал для проведення уроків фізичної культури. Ми вже маємо надію, що новий навчальний рік розпочнеться для 450-ти учнів у новобудові, куди буде переведена молодша ланка освіти 1-4 класи» - зазначив директор школи.

 На сьогодні добудова навчальних приміщень в комунальному опорному закладі «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» на стадії готовності – 80 відсотків.

 

 «Наша школа є гордістю Луківської громади. На сьогодні за програмою доріг комунальної власності нами будується дорога по вулиці Лящука від школи до вулиці Тараса Шевченка з облаштованими тротуарами, пішохідними доріжками, зонами переходу для незрячих людей. Загальна вартість будівництва - 1 мільйон 493 тисячі гривень. Співфінасування громади – 500 тисяч гривень, а мільйон – державні кошти» - зазначив голова Луківської об’єднаної територіальної громади Анатолій Климук.

Джерело: Турійська РДА
Telegram Channel