Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині зібрано 4 мільярди 227 мільйонів гривень податкових платежів

Держава і громади отримують належні кошти.

Фото: Голос України.

На Волині зібрано 4 мільярди 227 мільйонів гривень податкових платежів

Підсумок першого півріччя 2020 року - плюс 5,8 відсотка податкових надходжень до минулого року

Протягом першого півріччя 2020 року на Волині зібрано 4 мільярди 227 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. До фактичних показників 2019 році в області зібрано на 232 мільйони гривень більше.

«Соціально-економічні чинники через запроваджені обмеження в зв’язку з пандемією  COVID-19 негативно впливають на ситуацію зі сплатою податків в цілому в державі. Однак, завдяки соціально відповідальному бізнесу, який зумів  зберегти робочі місця та не згортає виробництво, держава і громади отримують належні кошти. Щиро дякуємо усім господарюючим суб’єктам, які чесно декларують реальні результати своєї діяльності та не ухиляються від обов’язку щодо сплати податків», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

«Всупереч несприятливим економічним тенденціям та обмеженням через пандемію волинські податківці виконують повною мірою завдання із забезпечення бюджетних надходжень.

Керівник волинських податківців підкреслила, що нинішні соціально-економічні умови вимагають від фахівців податкового адміністрування ще більш пильної уваги до платників, які потенційно створюють ризики для наповнення бюджету.

«Всупереч несприятливим економічним тенденціям та обмеженням через пандемію волинські податківці виконують повною мірою завдання із забезпечення бюджетних надходжень. Ми прагнемо працювати так, щоб наша системна протидія ризикам та можливій мінімізації мала позитивний  фінансовий результат для бюджету. Разом з тим, запобігаючи бюджетним втратам, створюємо більш комфортні умови для сумлінного бізнесу. Така позиція ДПС відповідає інтересам суспільства та держави», - підсумувала Світлана Савчук.

Джерело: Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області
Telegram Channel