Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
З водосховища на Волині витягнули 800 метрів браконьєрських сіток

От зловмисники!

Фото volyn24.com

З водосховища на Волині витягнули 800 метрів браконьєрських сіток

Сталося це поблизу с. Липа Горохівського району Волинської області

Четвертого липня до Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від рибалок-любителів про порушення на Хрінницькому водосховищі, поблизу с. Липа Горохівського району Волинської області.

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на вказане місце події. Під час обстеження водного об’єкту виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 12 мисинових сіток, загальною довжиною 800 метрів. Складено акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя лову вилучено.

З водойми вилучено 12 мисинових сіток, загальною довжиною 800 метрів.

Також на Хрінницькому водосховищі викрито двох громадян, які порушували Правила рибальства. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення Правил рибальства. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40», - повідомив заступник начальника управління-начальник відділу ОВБР «Рибоохоронний патруль» Сергій Починок.

Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, забороненими знаряддями лову є такі, які не передбачені цими Правилами. Забороняється риболовля із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені правилами промислового рибальства, а також способом багріння, спорудження гаток та запруд.

Telegram Channel