Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Від рибпатруля волиняни втекли, але сітки і рибу залишили

Загальна довжина вилучених сіток – 800 метрів.

Фото pxhere.

Від рибпатруля волиняни втекли, але сітки і рибу залишили

4 липня до Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від рибалок-любителів про порушення на Хрінницькому водосховищі, поблизу с. Липа Горохівського району

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на вказане місце події. Під час обстеження водного об’єкта виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 12 одиниць мисинових сіток загальною довжиною 800 метрів. Складено акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя лову вилучено. Водні біоресурси у живому стані повернуто у природне середовище.

З водойми вилучено 12 одиниць мисинових сіток загальною довжиною 800 метрів.

Також на Хрінницькому водосховищі викрито двох громадян, які порушували Правила рибальства. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40» - повідомив заступник начальника управління-начальник відділу ОВБР «Рибоохоронний патруль» Сергій Починок.

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль
Telegram Channel