Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Громада на Волині оголосила конкурс ідей на 100 тисяч гривень

Подавайте свої ініціативи!

Фото: Устилузька громада.

Громада на Волині оголосила конкурс ідей на 100 тисяч гривень

З метою залучення мешканців громади до участі у бюджетному процесі через подання ініціативних проєктів місцевого розвитку, Устилузька міська рада запрошує взяти участь у Конкурсі ініціатив жителів Устилузької об’єднаної міської територіальної громади у 2020 році

Кошти Програми можуть бути використані на благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо). За рахунок бюджету громади  можна покращити умови проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах, або ж залучити їх на організацію дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, спортивні заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо).

За рахунок бюджету громади  можна покращити умови проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.

Ще одним наприямком фінансування є розбудова, збереження та відновлення історично - культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та  свят, тощо).

Впровадження енергозберігаючих заходів, матеріально-технічне забезпечення будинків культури, відкриття нових гуртків, перетворення бібліотек у осередки громадської активності, створення відкритих (молодіжних) просторів, освітні проекти, екологічні ініціативи - усі цікаві та користі ідеї можуть отримати фінансову підтримку.

«Якщо у Вас є бажання щось змінити або покращити в Устилузькій громаді, тоді заповнюйте форму проєктної заявки та беріть участь у конкурсі! Всю додаткову інформацію Ви можете отримати за тел.: (03342) 93 4 19. Заявки приймаються з 03.07.2020 року до 17:00 год.  03.08.2020  за адресою : м.Устилуг, вул. Володимирська, 40, ЦНАП. З нетерпінням чекаємо на Вашу активну участь!» - йдеться на сайті Устилузької громади.

Telegram Channel