Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Від охочих привітати горохівських поліцейських було тісно в залі

Удостоєна звання капітана Сніжана Лапків і Андрій Литвин.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Від охочих привітати горохівських поліцейських було тісно в залі

Цьогорічний День Національної поліції України працівникам Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області запам’ятається щедрим на гарні привітання й доброзичливі побажання. Ними в актовому залі головного офісу поліції гарний настрій колективу примножили керівники району й міста

 

 Урочистість із нагоди професійного свята розпочав начальник Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Андрій Литвин. Пан майор відзначив словами вдячності кожного колегу, який служить народові України бездоганним виконанням своїх обов’язків. Особливо гарні віншування адресував жінкам-поліцейським, сповнені поваги -  ветеранам органів внутрішніх справ. Побажав усім міцного здоров’я і професіоналізму, кар’єрного росту і родинного достатку.

Головний поліцейський Горохівщини виголосив новину про призначення чергового звання «капітан поліції» і вручив погони капітана старшому інспектору з ювенальної превенції Сніжані Лапків. 

Головний поліцейський Горохівщини виголосив новину про призначення чергового звання «капітан поліції» і вручив погони капітана старшому інспектору з ювенальної превенції Сніжані Лапків. 

Сергій Мишленик і Віра Баландіна вручають Почесну грамоту й квіти Андрієві Литвину, а  Віктор Годик - Артурові Жишку
 

 Естафету поздоровлень продовжив голова районної ради Тарас Щерблюк. Лідер територіальної громади Горохівщини відзначив повсякчас результативну співпрацю колективу  правоохоронців району з органами місцевого самоврядування, районною державною адміністрацією, закладами освіти Горохівщини та хороший рівень їх професіоналізму на рівні області. Добрим словом згадав попередника Андрія Литвина полковника поліції Сергія Поторася, який тепер очолює відділ поліції в Рожищі, а Андрієві Анатолійовичу побажав  авторитету серед колег і щастя в сім’ї та родині.

Почуватися завжди потрібними й гідними своєї відповідальної професії правоохоронцям на чолі з Андрієм Литвином бажали голова райдержадміністрації Сергій Мишленик і заступник голови райдержадміністрації Віра Баландіна, їм дякував за службу й зичив людської вдячності, доброботу  Горохівський міський голова Віктор Годик. Повагу до жертовного покликання й побажання добра й удачі його представникам висловив заступник керівника Володимир – Волинської місцевої прокуратури Олександр Олішкевич. Від колективу районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран» послідовників здоровили лідер організації, ексначальник Горохівського РВ УМВС України Ігор Богонос і ексслідчий Петро Бабій. Від колективу редакції газети «Горохівський вісник» полісменам бажав усіх земних гараздів і найбільших зірок на погонах редактор Олег Дідик.

Присутні на урочистості поліцейські і їх гості.
Присутні на урочистості поліцейські і їх гості.

 За сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення дотримання законності та правопорядку на території району, високий професіоналізм голова районної ради Тарас Щерблюк вручив Почесні грамоти районної ради старшому інспектору з інформаційної підтримки  Марії Барчук, слідчій слідчого відділення  Оксані Білозір, старшому дільничному офіцерові поліції Назареві Колядкові.  Голова райдержадміністрації Сергій Мишленик і його заступниця Віра Баландіна Почесними грамотами нагородили старшого інспектора з ювенальної превенції Сніжану Лапків, начальника сектору реагування патрульної поліції №1 Сергія Чмилюка, старшого інспектора-чергового СРПП №2 Василя Марчука.

За ефективну взаємодію із органами виконавчої влади щодо забезпечення дотримання законності та правопорядку на території району, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції Почесної грамоти райдержадміністрації удостоївся начальник Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Андрій Литвин.

З нагоди п’ятої річниці Національної поліції України і за бездоганне виконання службових обов’язків мер міста Віктор Годик відзначив Почесними грамотами мерії начальника сектору моніторингу Артура Жишка, інспектора слідчого відділення Інну Смагу, діловода канцелярії Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Юлію Серединську.

День вдався сонячним від щирості, гарним від квітів і нагород, незабутнім від людяності й поваги. На згадку про нього зробили світлини.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel