Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Відбувся турнір з баскетболу на Кубок Луцька

«Стрітбольне» літо продовжується.

Фото: БК Старий Луцьк - Університет.

Відбувся турнір з баскетболу на Кубок Луцька

На спортивному майданчику Сіті Парку відбувся турнір з баскетболу 3х3 за участю гравців команди «Старий Луцьк-Університет» шанувальників спорту з Луцька та гостей з Житомира та Ковеля, які приймали участь двома командами з досвідчених та молодих гравців. Всього в турнірі взяли участь 22 команди. Конкурентна боротьба під час матчів сприяла чудовому та емоційному проведенню чергового турніру (вже четвертого цього літа)

Завдяки підтримці Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Федерація баскетболу м. Луцька, «Октава», Zeman Lutsk, Ring Cafe, Интернет магазин бытовой техники lazeika та ТМ «Луцький Квас» відбулися захопливі матчі в двох вікових категоріях: U-18 (юнаки до 18 років) та чоловіки. Знову, як і попереднього разу, зросла кількість команд: в категорії до 18 років заявилося 12 команд, а ще 10 – серед дорослих.

Характерною особливістю цього турніру було те, що на груповому етапі у чоловіків майже всі команди зазнавали поразок, інколи – несподіваних і дуже сенсаційних. Лише команда «Лосось звичайний» пройшла групову частину турніру без поразок. Особливо несподіваними виявилися поразки «FLY TIME» (Житомир) від команд «Солянка» та «Комп’ютер», а також переможців двох попередніх турнірів «Опасних Єнотів» від «Василь Кіт». Ці поразки не дозволили потрапити до півфіналів командам, які були серед фаворитів цього турніру.

Таким чином після групового етапу півфінальні пари мали такий вигляд і закінчилися з наступними результатами:
«ВАСИЛЬ КІТ» - «СОЛЯНКА» - 14:9
«КОМП’ЮТЕР» - «ЛОСОСЬ ЗВИЧАЙНИЙ» - 11:14

За підсумками півфінальних ігор до головного матчу потрапили команди «ВАСИЛЬ КІТ» (Прозапас Олександр, Тимощук Олександр, Серьогін Мисаїл, Панасюк Влад) та «ЛОСОСЬ ЗВИЧАЙНИЙ» (Швагринський Дмитро, Коцько Володимир, Пашко Тарас, Мельник Олексій). В фіналі в безкомпромісному поєдинку перемогу здобули «ЛОСОСЬ ЗВИЧАЙНИЙ».

На груповому етапі у чоловіків майже всі команди зазнавали поразок, інколи – несподіваних і дуже сенсаційних.

У матчі за третє місце перемогла команда «СОЛЯНКА» (Дейна Максим, Бугаєнко Олександр, Хомик Дмитро) переграла «КОМП’ЮТЕР» (Отченаш Влад, Бігун Дмитро, Коренчук Микола, Колядюк Андрій):

За 3 місце:
«СОЛЯНКА» - «КОМП’ЮТЕР» - 11:7
Фінал:
«ЛОСОСЬ ЗВИЧАЙНИЙ» - «ВАСИЛЬ КІТ» - 18:14

Серед юнаків перемогу знову здобула команда «Окуньки» (Грейда Юрій, Гетьман Влад, Радь Віктор та Музичук Матвій), яка в запеклому фіналі перемогла команду з Житомира – «Мішкі Гаммі» (Марків Данило, Пташник Олег, Міх Владислав).

Фінал U-18 (юнаки):
«Окуньки» - «Мішки Гаммі» - 10:8
MVP турніру став Коцько Володимир.

 
 

 

 
Джерело: БК Старий Луцьк - Університет
Telegram Channel