Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чоловік вбив і підпалив свого друга

Жорстоке вбивство на Одещині.

Фото Pixabay.

Чоловік вбив і підпалив свого друга

У поліцію на нього заявила його ж мати

Житель Одеської області вбив і підпалив приятеля, інформує segodnya.ua.

Правоохоронці Одеської області затримали жителя Арциза за підозрою в жорстокому вбивстві чоловіка. У пресслужбі облполіції розповіли, що затриманий побив гостя садовою лопатою, а коли той від отриманих травм помер, намагався спалити тіло.

Жінка розповіла, що напередодні ввечері її син вживав спиртне з невідомим чоловіком у дворі. Вона пішла спати, але серед ночі прокинулася, відчувши запах гару. Вийшовши на подвір'я, жінка побачила свого сина над трупом чоловіка, який був охоплений вогнем. 

«46-річного зловмисника поліцейські затримали за місцем проживання. З місця події вилучили ймовірне знаряддя злочину – лопату, пластикову каністру з бензином та інші речові докази правопорушення. Крім того, в господарській будівлі домоволодіння було виявлено кілька десятків зірваних і оброблених кущів конопель. Їх також вилучили та направили на експертизу. Дії фігуранта слідчі кваліфікували відразу за двома статтями Кримінального кодексу України: за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід – тримання під вартою. Нині копи встановлюють особу загиблого. В межах розслідування призначать ряд експертиз, в тому числі судово-психіатричну, яка визначить осудність підозрюваного.

Як повідомляє УНН, посилаючись на свої джерела в органах, місцева жителька звернулася в поліцію і повідомила, що у дворі її будинку лежить труп. Жінка розповіла, що напередодні ввечері її син вживав спиртне з невідомим чоловіком у дворі. Вона пішла спати, але серед ночі прокинулася, відчувши запах гару. Вийшовши на подвір'я, жінка побачила свого сина над трупом чоловіка, який був охоплений вогнем. За попередньою інформацією, затриманий перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

Telegram Channel