Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцькому дворі зробили капітальний ремонт (Фото)

Негаразди залишилися в минулому.

Фото: Григорій Недопад.

У Луцькому дворі зробили капітальний ремонт (Фото)

Завершено ремонт прибудинкової території по пр. Грушевського, 11, 15. Окрім капітального ремонту, тут здійснено і поточний ремонт із зовнішньої сторони житлового будинку, де у дощову погоду потерпали як перехожі, так і сам будинок через вологість і підтоплення

Тепер тут рівне покриття, доріжки, викладені бруківкою, якими комфортно користуватися. Про це повідомив заступник міського голови Григорій Недопад. В цілому капітальний ремонт даних прибудинкових територій здійснено «під ключ», із врахуванням побажань людей.

 

 Свого часу виявили певні порушення з боку виконавця робіт і домоглися усунення всіх похибок.

Кілька років тому територія була вкрита глибокими ямами, а через забиту зливову каналізацію вода не сходила тижнями.

Результат оглянули учора, під час поїздки робочої групи для виявлення і виправлення можливих недоліків у проведенні ремонтних робіт. Мешканці задоволені, а результат особливо значимий, якщо порівняти із тим, що тут відбувалося раніше. Адже кілька років тому територія була вкрита глибокими ямами, а через забиту зливову каналізацію вода не сходила тижнями. «Приємно, що всі ці негаразди лишилися в минулому. Сьогодні, попри обмежений бюджет, намагаємось залучити до ремонтних робіт максимально можливу кількість дворових територій у Луцьку», - зазначає Григорій Недопад.

 
Telegram Channel