Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Атовець, керівник рівненських патрульних став капітаном поліції

Вітаємо!

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Мерчука.

Атовець, керівник рівненських патрульних став капітаном поліції

Волинянин Сергій Мерчук носитиме на погонах чотири восьмипромінні зірки

Начальник управління патрульної поліції у місті Рівному, боєць батальйону «Азов» Сергій Мерчук, отримав спеціальне звання середнього начальницького складу. Погонами із 4 восьмипромінними зірками правоохоронець похвалився на своїй сторінці у фейсбуці

Звання капітана поліції присвоюється за 4 роки вислуги в правоохоронних органах.

Погонами із 4 восьмипромінними зірками правоохоронець похвалився на своїй сторінці у фейсбуці. 

Нагадаємо, Сергій Мерчук народився в с. Холоневичі Ківерцівського району Волинської області.  Закінчив Чернігівський національний технологічний університет за спеціальністю «юрист». Є кандидатом у майстри спорту з військового багатоборства та інструктором з військово-патріотичного виховання молоді. Керував чернігівським осередком молодіжної організації «Національний альянс», працював директором у охоронній фірмі «Щит Волині», працював у Чернігівському національному технологічному університеті, звідки був звільнений за відкриті правоцентристські погляди.

2014-2015 - бунчужний 35-ї сотні Самооборони Майдану «Волинська січ», заступник командира третього взводу батальйону «Азов» (псевдо «Звіробій»), працював патрульним поліцейським у Луцьку та Києві.

2016 – очолив патрульну поліцію м. Рівного.

Telegram Channel