Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Співвласника кооперативу у Рівному вбили і закопали на кукурудзяному полі

Востаннє чоловіка бачили ще 22 травня.

Фото pexels.

Співвласника кооперативу у Рівному вбили і закопали на кукурудзяному полі

Поліція Рівненщини знайшла вбитим біля села Бармаки зниклого 79-річного рівнянина. Його тіло закопали на кукурудзяному полі

Поліція Рівненщини у вівторок, 7 липня, знайшла вбитим біля села Бармаки зниклого ще в травні 79-річного рівнянина. Про це інформує «Рівне вечірнє».

Повідомлення про безвісти зниклого 79-річного Ігнатія Кирильчука, жителя села Бармаки Рівненського району, надійшло до поліції ще 15 червня. Чоловік не з’явився на чергове судове засідання. Адвокат спочатку намагався самотужки встановити місце знаходження клієнта, але телефон його залишався вимкненим.

Пенсіонер є співвласником кооперативу і наразі тривають судові процеси із іншим власником щодо майнових прав.

Востаннє чоловіка бачили орієнтовно 22 травня на території гаражного кооперативу «Барматське джерело», що на вулиці Хутірській у Рівному. Пенсіонер є співвласником кооперативу і наразі тривають судові процеси із іншим власником щодо майнових прав. Тож з метою охорони своєї частки пенсіонер останнім часом проживав у підсобному приміщенні кооперативу. 

Відома юристка Ліана Диновська повідомила сьогодні у фейсбуці про те, що зниклого вбили. Убивці закопали чоловіка на кукудзяному полі. 

Ігнатій Кирильчук жив у гаражному кооперативі, щоб захистити свою власність.
Ігнатій Кирильчук жив у гаражному кооперативі, щоб захистити свою власність.
Telegram Channel