Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Попри карантин, Волинь сплатила до держбюджету на 8% більше коштів, ніж минулоріч

Податковий плюс у першому півріччі становить 156,2 мільйона гривень.  

Фото Детектор медіа.

Попри карантин, Волинь сплатила до держбюджету на 8% більше коштів, ніж минулоріч

За підсумками першого півріччя 2020 року у Волинській області зберігається позитивна динаміка податкових надходжень до держбюджету

Зокрема, у звітному періоді до загального фонду державного бюджету  зібрано 1 мільярд 965 мільйонів податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Порівнюючи податкові надходження нинішнього року з аналогічним періодом 2019-го, в Головному управлінні ДПС у Волинській області відзначають ріст сплати податків на 156,2 мільйона гривень.  

В умовах коронакризи на Волині вдалося зберегти позитивну динаміку податкових надходжень, за підсумками першого півріччя – плюс 8,6 відсотка до минулорічних показників.

«В умовах коронакризи на Волині вдалося зберегти позитивну динаміку податкових надходжень, за підсумками першого півріччя – плюс 8,6 відсотка до минулорічних показників. Цей момент втішає, оскільки більшість наших господарюючих суб’єктів навіть за несприятливих економічних умов сумлінно виконують податкові зобов’язання. Зі свого боку фахівці ДПС забезпечують якісне опрацювання інформації та ефективно протидіють можливим ризикам. Власне ці два фактори дозволяють прогнозувати стале наповнення бюджету в подальшому», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських податківців підкреслила, що сучасні технологічні рішення в питанні адміністрування податків, які ДПС пропонує бізнесу, особливої ваги набувають в період пандемії COVID-19.

«Переваги електронного формату взаємодії контролюючих органів з платниками податків нині очевидні навіть для найбільш консервативних прихильників паперового діловодства.  Пропоновані ДПС електронні сервіси вдало вирішують чимало питань – від моменту формування звіту до виконання фінансових зобов’язань. Будемо раді бачити активними користувачами  Електронного кабінету громадян та підприємців», - підсумувала Світлана Савчук.

Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Волинській області.

 

Джерело: Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Волинській області.
Telegram Channel