Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
20 «особливих» луцьких родин отримали допомогу від благодійників

Волинь-нова

20 «особливих» луцьких родин отримали допомогу від благодійників

Особлива категорія - сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю. Як важко їм в період пандемії. Більшість з них не має де працювати, адже доглядають дітей, які потребують особливого догляду. Хвилюються і оберігають своїх ангелочків від хвороби

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради  розвезли подарунки родинам у яких ростуть діти з інвалідністю від ВОБФ «Дитяча місія. Україна». Відвідали 20 родин. Надали продукти харчування, які надійшли від благодійного фонду, поінформувала начальник луцького управління соціальних служб для дітей Ліна Галан.

Відвідали 20 родин. Надали продукти харчування, які надійшли від благодійного фонду.

 «Поспілкувались з сім’ями на вулиці, бо у десять раз більше проявляють обережність, щоб самим не захворіти і не принести додому недугу, яка може ускладнити здоров’я дитини. І ми не заходили до домівок.....Вислухали їхні проблеми. А їх ой як багато. І реабілітація, і памперси, і ізоляція, і не можливість вийти на вулицю.... Завжди якось по особливому і дякують за підтримку такі родини. Цінують будь яку увагу та допомогу. Так хочеться їм пригорнути хоч трошки сонечка, - написала жінка у фейсбуці. – Ми вдячні за допомогу благодійному фонду і щиро віримо , що у наших родин все буде добре».

 

 У липні продуктові набори отримає півтори сотні луцьких родин, де є діти з інвалідністю. Від початку пандемії працівники луцького управління соцслужб для дітей розвезли майже дві тисячі пакунків із харчами, а це - борошно, цукор, чай, крупи, олія.

 
Telegram Channel