Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Покарають представників «Луцькводоканалу» за пошкодження асфальту

Відповідальних осіб покарають.

Фото: Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Покарають представників «Луцькводоканалу» за пошкодження асфальту

Відповідальній особі Комунального підприємства муніципали видали припис з вимогою відновити асфальтне покриття й буде складено протокол про адміністративне правопорушення

В ході реагування на звернення, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було виявлено неякісне відновлення благоустрою по вул. Гнідавській, а саме просідання асфальтного покриття та залишки щебеню після проведення земельних робіт згідно аварійного ордеру, виданого КП «Луцькводоканал» для ремонту електричного кабелю.

Було виявлено неякісне відновлення благоустрою по вул. Гнідавській, а саме просідання асфальтного покриття та залишки щебеню після проведення земельних робіт  для ремонту електричного кабелю.

Відповідальній особі КП «Луцькводоканал» було видано припис відповідно до п.п 11.1.25 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою відновити асфальтне покриття у встановлений термін.

 

 У разі невиконання умов припису на відповідальну особу буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП.

 

 

Джерело: Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради
Telegram Channel