Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чоловіків, які розпивали алкогольні напої в парку, поліцейські закували в кайданки (Відео)

Порядок починається з кожного.

Скрін із відео патрульної поліції.

Чоловіків, які розпивали алкогольні напої в парку, поліцейські закували в кайданки (Відео)

У Львові велопатрульні Юрій Садига та Сергій Воробйов виявили двох чоловіків, які розпивали алкогольні напої у парку імені Івана Франка. Цей випадок набув розголосу у соцмережі і патрульних звинуватили у неналежній поведінці

Ось коротка інформація про цю подію:

Патрульні представилися, пояснили, що чоловіки порушили і попросили документи для встановлення осіб. Громадяни запевнили на підвищених тонах, що документів не має, і підвезти їх нікому. Ба більше чоловік не вважав, що вчинив порушення і продовжив вживати алкоголь.

Велопатрульні кілька разів наголосили чоловікам, що вони зачекають на документи, адже доведеться йти до відділку поліції. Вони відмовилися, тому патрульні запросили пройти їх для встановлення даних про них у Галицький відділ поліції.

Добровільно чоловіки не захотіли піти і продовжили спілкування в агресивному тоні, тому патрульні змушені були застосувати кайданки і провести адміністративне затримання.

Розпивання алкогольних і слабоалкогольних напоїв, включаючи пиво, в громадських місцях включаючи парки – заборонено.

Аби супроводити затриманих до відділку поліції вони викликали екіпаж для підмоги.

Вже у відділі поліції на чоловіків винесли постанови за ч.1 ст.178 (Розпивання алкогольних напоїв в заборонених місцях) КУпАП та склали протоколи затримання. 46-річний чоловік попросив викликати йому швидку допомогу, що поліцейські і зробили. Госпіталізації він не потребував.

Цього дня цей велоекіпаж оформив ще одну постанову за аналогічне порушення і зробили зауваження компанії дівчат. Вони пред'явили документи і одразу погодилися усунути це правопорушення і пообіцяли більше так не вчиняти.

Тож, маєте можливість проаналізувати два випадки.

Джерело: Патрульна поліція Львівської області.
Telegram Channel