Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Камінь-Каширщині обстежують пункти заготівлі чорниць

Контролюють представників бізнесу.

Фото: www.youtube.com

На Камінь-Каширщині обстежують пункти заготівлі чорниць

Сезон заготівлі дарів природи – у розпалі

Тож про те, як цей процес відбувається у районі та чи виконують заготівельники покладені на них податкові зобов’язання, говорили члени комісії з організації державного контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів. Засідання комісії відбулося сьогодні під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка.

Налагоджено необхідний чіткий контроль, аби представники бізнесу, котрі закуповують у краян стратегічно важливу для місцевих бюджетів чорницю, працювали прозоро, сплачуючи належні платежі.

За словами Олександра Юрійовича, налагоджено необхідний чіткий контроль, аби представники бізнесу, котрі закуповують у краян стратегічно важливу для місцевих бюджетів чорницю, працювали прозоро, сплачуючи належні платежі.

Нагадаємо, що з цією метою у районі працює спеціальна робоча група, яка обстежує пункти прийому зазначеної вище продукції, здійснює моніторинг ситуації на ринку заготівлі, а також вживає заходи з метою запобігання порушенням у межах компетенції. Про це інформує сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Telegram Channel