Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підвода перекинулась на дітей: загинула 2-річна дівчинка, її 4-річний брат в реанімації

Про трагедію поліцію сповістив батько дітей.

Фото myukraine.co.ua.

Підвода перекинулась на дітей: загинула 2-річна дівчинка, її 4-річний брат в реанімації

Сестричка загиблої – також 2-х років – не постраждала. Вона покликала на допомогу батька

Трагедія сталася у Миколаївській області. Троє дітей сіли на підводу, якою ніхто не керував. Кінь зрушив з місця і відв’язався, підвода покотилася в балку і перекинулася. Діти повипадали. Загинула 2-річна дівчинка, а її 4-річний брат у важкому стані в лікарні. Обставини нещасного випадку розслідує поліція, інформує пресслужба ГУНП України у Миколаївській області.

Реклама Google

Про трагедію поліцію сповістив батько трьох малолітніх дітей 6 липня ввечері. За його словами, він займався господарчими справами, коли діти, дві дівчинки-двійнята та їхній старший братик, сіли на підводу з прив’язаним до неї конем, якою ніхто не керував.

Батько займався господарчими справами, коли діти, дві дівчинки-двійнята та їхній старший братик, сіли на підводу з прив’язаним до неї конем, якою ніхто не керував.

«Кінь зрушив із місця та відв’язався, після чого підвода продовжила некерований рух під нахилом у балку та перекинулась. Від чого діти не втримались та випали, дворічна дівчинка смертельно травмувалась. Її чотирирічний брат зазнав численних тілесних ушкоджень від падіння та наразі у важкому стані перебуває в лікарні», – йдеться у повідомленні поліції.

Друга дівчинка, також двох років, на щастя, суттєво не постраждала, та після того, що сталось, змогла покликати на допомогу батька.

За фактом загибелі дитини слідчі розпочали кримінальне провадження, як того вимагає процедура у подібних випадках, за п. 2 ч. 2 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство малолітньої» та проводять розслідування обставин нещасного випадку.

Фото ілюстративне.

Telegram Channel