Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
До нас їде Президент: у селі під Луцьком латають асфальт, малюють переходи і косять траву (Відео)

В ОДА запевняють: роботи у Крупі не пов’язані з приїздом Зеленського.

Фото Суспільного.

До нас їде Президент: у селі під Луцьком латають асфальт, малюють переходи і косять траву (Відео)

У селі Крупа Луцького району готуються зустріти Президента України. За попередньою інформацією, один із об’єктів, які відвідає Володимир Зеленський – дитячий садок у цьому селі

У селі Крупа під Луцьком ремонтники латають ями на дорогах, комунальники косять траву, а дорожники ремонтують знаки. Кажуть, готуються до приїзду гаранта Конституції. Обласна влада все заперечує, інформує Суспільне.

Нагадаємо, у четвер, 9 липня з робочим візитом на Волинь приїде Президент України Володимир Зеленський.

За попередньою інформацією один із об’єктів, які відвідає гарант, – дитячий садок у селі Крупа Луцького району.

Реклама Google

Керівник дільниці експлуатації доріг Петро Музичук розповів, що на латання ям пішло 4 тонни асфальту. Робітники малюють пішохідні переходи та встановлюють дорожні знаки. «Казали, не видпустять, доки все не зробимо. Дві зупинки ще є. Ще треба три намалювати переходи і 6 знаків», – розповів один з працівників.

«Казали, не видпустять, доки все не зробимо».

Заступник начальника управління капітального будівництва обласної адміністрації каже: роботи у Крупі не пов’язані з приїздом Володимира Зеленського. «Була заявка від мешканців цієї сільради про те, що ямковим ремонтом потрібно зайнятися. Ми відновили ямковий ремонт і на прохання їх встановили знаки і перехід», – каже Василь Козак.

Дитсадок, який має відвідати Президент, ще не зданий в експлуатацію. Він розрахований на 105 дошкільнят. Завершити будівництво мають до першого вересня. Нині біля закладу робітники прибирають територію довкола, працюють над внутрішнім оздобленням приміщень.

Нагадаємо, про приїзд гаранта офіційно стало відомо сьогодні, 8 липня. До цього в облдержадміністрації не повідомляли точну дату та мету візиту.

Telegram Channel