Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Ексгравець луцької «Волині» приносить перемогу київському «Динамо» у фіналі Кубка України! (Відео)

Важливіших голів у своїй футбольній кар’єрі Артем Шабанов ще не забивав.

Фото footboom.com.

Ексгравець луцької «Волині» приносить перемогу київському «Динамо» у фіналі Кубка України! (Відео)

А ось тренер полтавчан Юрій Максимов так і не наважився випустити на серію пенальті героя півфінального поєдинку 16-річного Павла Ісенка

Футбол. Кубок України 2019/2020. Фінал. «Динамо» (Київ) – «Ворскла» (Полтава) – 1:1 (0:1 – Руслан Степанюк, 11 хв.; 1:1 – Беньямін Вербич, 28), у серії пенальті – 8:7.

Тільки що у Харкові завершився фінальний поєдинок цьогорічного Кубка України. І завершився він драматичною серією пенальті, адже основний і додатковий час переможця не виявив – 1:1.

Відео голу Степанюка:

Основний і додатковий час переможця не виявив – 1:1.

Гол Вербича:

Усі очікували, ,що на серію пенальті наставник полтавчан Юрій Максимов випустить 16-річного воротаря Павла Ісенка, який став героєм півфінального поєдинку проти «Маріуполя», відбивши три «пеналі». Але юне обдарування так і залишилося на лаві запасних.

Можливо відсутність Павла у воротах і відобразилась на тому, що кіпери програвали дуелі гравцям. А їх було чимало. Адже, щоб визначити її переможця, кожній з команд довелося пробивати по 9 ударів!

Реклама Google

Зрештою, нерви міцнішими виявилися у киян, які перемогли – 8:7. Золоту крапку поставив 28-літній захисник клубу Артем Шабанов, який у 2014 – 2016 роках захищав кольори луцької «Волині».

Серія пенальті:

Тож це означає, що київське «Динамо» у 12-е здобуває Кубок України. Востаннє вони піднімали над головою почесний трофей ще 2014-го. І це перший кубок Олексія Михайличенка після повернення до тренерського містка киян.

Динамівці раділи цій перемозі, ніби обіграли саму «Барселону». Такі сумні, на жаль, реалії…

Петро ПАС.

Telegram Channel