Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прессекретарка Зеленського вагітна від нього? (Відео)

Володимир Зеленський та Юлія Мендель. Це фото вони зробили для британського видання The Guardian Weekend у березні 2020 року.

Фото Таблоїд.

Прессекретарка Зеленського вагітна від нього? (Відео)

Засновник партії «5.10» Геннадій Балашов заявив, що останнім часом Володимир Зеленський поводиться досить неадекватно. Водночас люди з його близького оточення натякають, що між главою держави і його прессекретаркою виник любовний зв'язок

Про це Балашов заявив на своєму каналі в YouTube.

Геннадій Балашов розповів, що в урядовому кварталі   поширюються  чутки про те, що Юлія Мендель і Володимир Зеленський – коханці. Ще й надто, є велика ймовірність, що прессекретарка  президента вагітна від нього.

Балашов порівняв ситуацію Зеленського з ситуацією Януковича, мовляв той також, коли став президентом, сховався в Міжгір’ї та там почав жити разом з куховаркою: «А тепер маленький хлопчик (Зеленський – ред.) прийшов до президентського палацу і  вдався  до тих же слабкостей. Він почав користуватися тими, хто поруч з ним».

Диму без вогню не буває. Ви подивіться на поведінку Зеленського, він же неадекватний. Він їздить  містами, щоб відвернути увагу.

А поруч, як зазначає Балашов, виявилася саме Мендель. «Це, до речі, розкриває таємницю, чому Зеленський заплющує  очі на грубі помилки Юлії Мендель. Він же не помічає її непрофесіоналізм: вона обзиває журналістів, вона просто буквально кидається на них, коли вони намагаються поставити запитання президенту», – вважає він.

Балашов зазначив, що якщо Мендель дійсно завагітніла від Зеленського, то це — початок кінця для його президентської кар’єри. «Жіноча половина України не пробачить йому цього. Всі милувалися його дружиною Оленою, яка створила з хлопчика чоловіка. І тут, пройшов рік, почалися чутки про коханку і її вагітність», – заявив лідер партії «5.10».

Пригадав Балашов і нещодавній скандал «слуг», коли Корнієнко говорив, як Зеленський оцінює жінок: «Баба да, баба да … Ось ми й дізналися, хто ця баба. Виходить, що Зеленський став стурбованим після приходу до влади».

Про свої здогади Геннадій Балашов також заявив в ефірі «4 каналу». Назвати конкретне джерело  такої інформації Балашов не захотів, а лише констатував, що «такі чутки ходять  Печерськими  пагорбами, а  отже це правда і скоро новина стане публічною». «Диму без вогню не буває. Ви подивіться на поведінку Зеленського, він же неадекватний. Він їздить  містами, щоб відвернути увагу. Ось навіщо він поїхав в Одесу? Це рівень президента відкривати стадіон? Чому він не веде переговори по Донбасу? Його ж через це вибрали», – підкреслив політик.

Балашов додав, що вже невдовзі  ця інформація буде «бомбою» в усіх ЗМІ.

 

 

Джерело: Букви
Telegram Channel