Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У колонії на Рівненщині працівник продавав ув’язненим наркотики (Фото)

Правоохоронці стверджують, що наркотики працівник колонії продавав регулярно.

Фото пресслужби ДБР.

У колонії на Рівненщині працівник продавав ув’язненим наркотики (Фото)

Взяли «на гарячому» начальника одного з відділень Катеринівської виправної колонії і двох його спільників, які продавали наркотики засудженим

Затримали начальника одного з відділень Державної установи «Катеринівська виправна колонія» та 2 цивільних осіб за незаконне зберігання, перевезення та збут наркотичних речовин у місця позбавлення волі, повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України). Про це інформує пресслужба прокуратури Рівненської області.

Затримання проводили працівники прокуратури Рівненської області спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, та за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань у Рівненській області ДСР Нацполіції України.

Слідчими задокументовано значну кількість епізодів збуту метадону та бупренорфіну.

За попередньою інформацією, працівник установи виконання покарань зі спільниками налагодили на постійній основі незаконний збут наркотичних засобів засудженим. Слідчими задокументовано значну кількість епізодів збуту метадону та бупренорфіну.

Трьох осіб затримали у вівторок, 7 липня, в порядку ст. 208 КПК України після продажу наркотичних засобів. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Джерело: Пресслужба прокуратури Рівненської області.
Telegram Channel