Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Наше завдання – подякувати народові України за їх вибір», – Зеленський на Волині (Фото, відео)

А що з тендерами на дороги – його це не дуже цікавить.

Фото volyn.com.ua.

«Наше завдання – подякувати народові України за їх вибір», – Зеленський на Волині (Фото, відео)

Володимир Зеленський, перебуваючи на Волині, сказав, що його «не дуже цікавить», що відбувається з тенедрами на ремонт доріг на Волині, бо його завдання – «подякувати народові України за їх вибір і показати, що дороги будуть будуватися»

Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналістки про несправедливі тендери на будівництво доріг на Волині, заявив, що завдання його команди «подякувати народові України за їх вибір і показати, що дороги будуть будуватися». А що відбувається з тендрами, його «це навіть не дуже цікавить».

 

 Запитання Президенту журналістка місцевого телеканалу «Аверс» адресувала після ознайомлення Володимира Зеленського із ходом ремонту автодороги Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече.

Зустріч з пресою відбувалася в четвер, 9 липня, на відрізку автодороги, що на об’їзній біля Луцька.

«Це дуже добре, що в нас так багато доріг будується, але справа в тому, що в нас такі незрозумілі речі відбуваються з тендерами, – звернулася до Зеленського журналістка (на відео з 2:45 хв.). – Волиньавтодор, наприклад, вже скаржиться, що незрозумілі фірми, які приїхали сюди з Луганська, з Донецька, забирають в них тендери. Навіть коли автодор виграє, то якимсь чином роблять так, щоб ці фірми стали переможцями. Прокоментуйте, будь ласка».

«Це питання про місцеві дороги?» – перепитав Зеленський.

«Так, про місцеві», – підтвердила журналістка.

 

 «Чесно кажучи, це питання точно не до нас. Ми все ж таки займаємось державними дорогами. Ну я думаю, що, може, губернатор на це відповість», – сказав Президент.

«Я поясню. Це є провокаційний канал».

«Я поясню. Це є провокаційний канал», – звернувся до Зеленського голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко (родом з Луганщини).

«Нічого страшного, це ж журналісти, все нормально, – заспокоїв Погуляйка Зеленський.

«Кожного дня зустрічають мене…» – продовжував Погуляйко, намагаючись розказати, як телеканал «Аверс» знімає сюжети про його діяльність.

«Хто дає якісний, швидкий результат – хай той будує дороги».

«Почекайте, можна я відповім?» – перебив Погуляйка Зеленський.

І вже звертаючись до журналістки, сказав, добираючи слова:

«Почекайте, дивіться, я думаю, що… Мені здається, що ми з вами живемо в Україні, нашій любимій країні, в якій не було доріг. Ви це прекрасно знаєте. Наше завдання – за ті роки, які нам дав народ України, подякувати народові України за їх вибір і показати, що дороги будуть будуватися. Я вам чесно скажу, відверто, я не знаю, що там з тендерами, чесно, мене це навіть не дуже цікавить, тому що мене цікавить швидкий результат. Хто дає якісний, швидкий результат – хай той будує дороги».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel