Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Фільм Сенцова отримає 25 млн грн з українського бюджету

Початок зйомок запланований на осінь. 

Фото Цензор.НЕТ.

Фільм Сенцова отримає 25 млн грн з українського бюджету

Рада з державної підтримки кінематогрофа при Мінкульті України схвалила надання фінансування з державного бюджету для зйомок фільму колишнього політв'язня Кремля

«Фільм «Носоріг» Олега Сенцова отримає державну підтримку у розмірі 25 млн грн. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр культури України Олександр Ткаченко, передає Цензор.НЕТ

- Долучився до засідання Ради державної підтримки кінематографії, де висловив власну точку зору щодо підтримки виділення коштів на виробництво фільму Олега. Проект переміг у третьому конкурсі у 2012 році, але з того часу підписання угоди з переможцем переносилося двічі. З різних причин. А далі сталося ув’язнення…», - написав він.

Початок зйомок запланований на осінь. 

Ткаченко також повідомив, що сьогодні Рада одноголосно проголосувала «за» щодо укладення контракту на фінансування фільму. Виділені кошти становитимуть 50% від загального кошторису стрічки.

«Тепер Олег зможе знову повернутися на екрани. Нарешті історична справедливість відновлена. Це обов'язок держави перед ним. Його чекає не тільки український глядач, а й весь світ. Вірю в його успіх на міжнародному рівні!

Початок зйомок запланований на осінь. 

Telegram Channel