Вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 27.74 € 32.52
Вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів

В ТОП-5 найбільш уживаних брендів увійшли "Шустов", "Ужгородський", "Коктебель", "Таврія" і "Шабо".

Фото УНН.

Вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів

Про це заявили фахівці Гарвардської школи громадської охорони здоров'я

«Помірне вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів», - говорять фахівці.

Також, за їхніми даними, коньяк:

• підвищує рівень антиоксидантів, які допомагають запобігти ризику закупорки артерій, хвороб серця, раку та втрати зору, і навіть можуть допомогти організму засвоювати інші антиоксиданти;

• зниження ризику розвитку діабету 2 типу та жовчних каменів.

В ТОП-5 найбільш уживаних брендів увійшли «Шустов», «Ужгородський», «Коктебель», «Таврія» і «Шабо».

Нагадаємо, раніше соціологи розповіли, який саме коньяк найбільше п'ють українці, передає УНН з посиланням на livestrong.com.

Так, в ТОП-5 найбільш уживаних брендів увійшли «Шустов», «Ужгородський», «Коктебель», «Таврія» і «Шабо».

Також нагадаємо, що з початку поточного року, українські підприємці стали виробляти більше горілки та коньяку.

Як повідомляв УНН, за результатами досліджень вчених з Китаю і США, вино покращує розумові здібності.