Вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів
Про це заявили фахівці Гарвардської школи громадської охорони здоров'я
«Помірне вживання коньяку знижує ризик утворення тромбів», - говорять фахівці.
Також, за їхніми даними, коньяк:
• підвищує рівень антиоксидантів, які допомагають запобігти ризику закупорки артерій, хвороб серця, раку та втрати зору, і навіть можуть допомогти організму засвоювати інші антиоксиданти;
• зниження ризику розвитку діабету 2 типу та жовчних каменів.
В ТОП-5 найбільш уживаних брендів увійшли «Шустов», «Ужгородський», «Коктебель», «Таврія» і «Шабо».
Нагадаємо, раніше соціологи розповіли, який саме коньяк найбільше п'ють українці, передає УНН з посиланням на livestrong.com.
Так, в ТОП-5 найбільш уживаних брендів увійшли «Шустов», «Ужгородський», «Коктебель», «Таврія» і «Шабо».
Також нагадаємо, що з початку поточного року, українські підприємці стали виробляти більше горілки та коньяку.
Як повідомляв УНН, за результатами досліджень вчених з Китаю і США, вино покращує розумові здібності.