Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку збудують ще один спортивний майданчик зі штучним покриттям

Роботи уже розпочалися і будуть завершені до середини серпня.

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцьку збудують ще один спортивний майданчик зі штучним покриттям

Це буде багатофункціональна площадка зі штучним покриттям

У минулі роки в місті вже відкрито кілька футбольних полів зі штучним покриттям та спортивні майданчики з поліуритановим покриттям. Завершують роботи з облаштування першого баскетбольного майданчика, інформує Луцька міська рада. Також при капітальному ремонті прибудинкових території обов’язково будують чи відновлюють дитячі майданчики.

Незабаром новий спортивний майданчик збудують у дворі будинку на проспекті Молоді, 4. З цього приводу відбулася зустріч радника міського голови Ігоря Поліщука, заступника міського голови Костянтина Петрочука, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимира Захожого з мешканцями навколишніх будинків.

Незабаром новий спортивний майданчик збудують у дворі будинку на проспекті Молоді, 4. 

Це буде багатофункціональний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Займатися спортом там можна буде цілий рік. Роботи уже розпочалися і будуть завершені до середини серпня. Поруч з майданчиком встановлять вуличні тренажери. Під час зустрічі мешканцям представили варіанти обладнання, вони мають визначитися і подати свої побажання у міську раду.

 

Під час зустрічі громадяни піднімали й інші проблемні питання, зокрема, щодо встановлення лавочок та смітників у дворі, додаткового ігрового обладнання на дитячому майданчику.

Telegram Channel