Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вичерпувати вручну калюжі для військовослужбовців – справа звична, – ПВО «Захід»

Такий «ремонт» дороги проводили на виїзді з льотного поля на КПП.

Фото: 24 канал.

Вичерпувати вручну калюжі для військовослужбовців – справа звична, – ПВО «Захід»

Перед візитом Президента військовослужбовцям 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації, яка нині розташована у Луцьку, наказали вигрібати воду з калюж, після чого ями залили смолою і засипали гравієм

Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил Збройних Сил України дало роз’яснення щодо інформації, розміщеної в одному із ЗМІ, про участь військовослужбовців 204-ї бригади тактичної авіації в усуненні вибоїн на території військової частини.

Після тривалих злив у регіоні на дорожньому покритті (на території бригади), яке давно не ремонтувалося, з’явились великі калюжі.

Варто зауважити, що прибирання території та латання вибоїн у військових частинах в таких спосіб проводять регулярно і «зради» немає.

Користуючись нагодою, що 8 липня органи місцевого самоврядування проводили роботи з демонтажу асфальтного покриття на одній з доріг Луцька, керівництво частини домовилось із дорожниками, аби вони на безоплатній основі засипали вибоїни в частині демонтованим асфальтом.

 

 Щоб не трамбувати його у воді, військові осушували ями підручними засобами. Все.

Варто зауважити, що прибирання території та латання вибоїн у військових частинах в таких спосіб проводять регулярно і «зради» немає. А виконавцями цих робіт є безпосередньо військовослужбовці, бо фірми (на умовах аутсорсингу) для прибирання території, на жаль, не передбачено.

Нагадаємо, перед візитом Зеленського до Луцька армійці вичерпували воду з калюж пляшками. Про це стало відомо 24 каналу з власного джерела у бригаді.

 

Джерело: Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Захід»
Telegram Channel