Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Рівненщині двоє п'яних чоловіків на мотоциклі врізалися в мікроавтобус (Фото)

У всіх трьох учасників ДТП відібрали зразки крові для визначення сп’яніння.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.

На Рівненщині двоє п'яних чоловіків на мотоциклі врізалися в мікроавтобус (Фото)

Автопригода сталася вчора, десятого липня, близько 19:30 у селі Зірне Березнівського району

Поліцейські встановили, що 26-річний житель села Зірне, керуючи мотоциклом «Lifan», на вулиці Зірненській під час виконання маневру обгону не переконався у безпечності, та на зустрічній смузі руху допустив зіткнення із автомобілем «Mercedes Vito» під керуванням 42-річного місцевого жителя.

В чоловіків медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, відкритий перелом ноги, забійні рани передпліччя та голови.

Внаслідок ДТП травмувався водій мотоцикла та його пасажир — 26-річний житель Зірного. В чоловіків медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, відкритий перелом ноги, забійні рани передпліччя та голови. Зі слів свідків події, потерпілі за зовнішніми ознаками перебували напідпитку.

Водій мікроавтобуса у ДТП не постраждав. Відповідно до медичного освідування він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучили та помістили на територію відділення поліції.

 
Джерело: Офіційний сайт Національної поліції України.
Telegram Channel