Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Рівненський злодій встановив світовий рекорд: протягом червня поцупив і здав у ломбарди 14 велосипедів

Ото вже злодюга!

Фото Національної поліції.

Рівненський злодій встановив світовий рекорд: протягом червня поцупив і здав у ломбарди 14 велосипедів

Зловмисник викрадав ровери із підвальних і підсобних приміщень у під’їздах шляхом пошкодження замків

У результаті проведених розшукових заходів і слідчих дій оперативники вийшли на слід зловмисника, який упродовж червня викрадав в обласному центрі велосипеди із підвальних і підсобних приміщень. Слідчі Рівненського відділу поліції встановили його причетність до 14 крадіжок і повідомили про підозру, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Крадієм виявився 45-річний рівнянин, який засуджений за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків і таємним заволодінням чужим майном із проникненням у приміщення. Однак, відповідно до вироку суду його було звільнено від відбування покарання із встановленням іспитового строку. Зараз він перебуває під адміністративним наглядом.

Так, із підвалу будинку на вулиці Дубенській він викрав велосипед «Pride» вартістю понад 5,5 тисяч гривень, із підсобного приміщення у під’їзді багатоповерхівки на вулиці Міцкевича — велосипед «Hammer» вартістю понад чотири тисячі гривень, а із підвального приміщення на вулиці Соборній —  велосипед «Trek X- Caliber » вартістю більше 10,5 тисяч гривень.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник викрадав велосипеди із підвальних і підсобних приміщень у під’їздах шляхом пошкодження замків. 

Так, із підвалу будинку на вулиці Дубенській він викрав велосипед «Pride» вартістю понад 5,5 тисяч гривень, із підсобного приміщення у під’їзді багатоповерхівки на вулиці Міцкевича — велосипед «Hammer» вартістю понад чотири тисячі гривень, а із підвального приміщення на вулиці Соборній —  велосипед «Trek X- Caliber » вартістю більше 10,5 тисяч гривень. Крім цього, він вчинив іще 11 аналогічних крадіжок. Велосипеди зловмисник здавав у ломбарди. 

Слідчі Рівненського відділу поліції зібрали достатньо доказів для повідомлення зловмиснику про підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають. Поліцейські також встановлюють місце знаходження викрадених велосипедів.

Telegram Channel