Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині вантажівка під час обгону скинула легковик з траси

Через значну кількість аварій міжнародна траса Київ – Чоп, 185 кілометрів якої пролягає через Рівненщину, – визнана найнебезпечнішою трасою в Україні.

Колаж Суспільного з фото патрульної поліції.

На Рівненщині вантажівка під час обгону скинула легковик з траси

За попередньою інформацією, водій вантажівки вирішив обігнати легковик, однак, зачепив його

В Рівненській області на трасі Київ – Чоп сталась ДТП за участі вантажівки та легковика. Як повідомили в поліції, водій останнього отримав травми голови, коли злетів з дороги. Інцидент трапився 12 липня близько першої ночі. Про це інформує Суспільне. Рівне.

Автопригода сталась приблизно посередині відрізку траси між Гощею та Корцем.

«Автомобілі їхали в одному напрямку. За попередньою інформацією, водій вантажівки вирішив обігнати легковик, однак, зачепив його. Після цього легковик злетів з дороги, а причіп вантажівки перекинувся», – каже пресофіцерка поліції Марія Юстицька.

Водій вантажівки вирішив обігнати легковик, однак, зачепив його. Після цього легковик злетів з дороги, а причіп вантажівки перекинувся.

Водій фури із Закарпатської області не травмувався.

А от кермувальник легковика із Квасилова отримав травми голови. Однак, ушпиталення йому не знадобилось. Поліція проводить перевірку цієї автопригоди. Ознак сп’яніння в учасників не виявили. 

Через значну кількість аварій міжнародна траса Київ – Чоп, 185 кілометрів якої пролягає через Рівненщину – визнана найнебезпечнішою трасою в Україні. Такий висновок оприлюднив аналітичний портал Слово і Діло, що займається аналізом та моніторингом даних.

Telegram Channel