Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Під Києвом п’яний чоловік вбив на чужому авто чотирьох людей (Фото, відео)

Це не перша аварія зі смертельними наслідками, яку спричинив чолов'яга.

Фото «Київ оперативний».

Під Києвом п’яний чоловік вбив на чужому авто чотирьох людей (Фото, відео)

В автокатастрофі постраждала вся сім’я: загинуло двоє батьків і двоє дітей, за життя ще одного сина борються лікарі

Страшна аварія сталася на Старообухівській трасі за 5 км від Києва. Водій автомобіля «Мерседес» в'їхав у бус «Мерседес Спрінтер». Від удару легковик вилетів на зустрічну смугу, де врізався в «Хюндай». Про це пише «Київ оперативний».

Автомобіль «Хюндай» розлетівся на друзки. У ньому їхала сім’я: двоє дорослих (загинули одразу), дівчинка 8-років (також загинула) і ще двоє хлопців 10 та 12 років (госпіталізовані у критичному стані). Згодом стало відомо, що 10-річний хлопчик теж помер. За життя 12-річної дитини борються лікарі.

За даними ЗМІ, водій «Мерседеса» Антон Желеп перебував у стані алкогольного сп’яніння – Драгер показав 1,3 проміле алкоголю в крові.

Згодом стало відомо, що «Мерседес» не його. Чоловік працював на дачі у власника «Мерседеса». За 20 хвилин після ДТП автівку подали у розшук як викрадену.

Це не перша аварія зі смертельними наслідками, яку спричинив Антон Желеп. У 2010 році внаслідок ДТП він вбив таким самим чином жінку, він відбув покарання і вийшов на волю.

Це не перша аварія зі смертельними наслідками, яку спричинив Антон Желеп. У 2010 році внаслідок ДТП він вбив таким самим чином жінку, він відбув покарання і вийшов на волю.

За даними «Київ оперативний», Желеп Антон Михайлович, 17.03.1981 року народження.
Уродженець м. Шкотово-17 (зараз – Фокіно, РФ), громадянин України.
• У 2007 році судимий за ч2 ст 345 КК України («Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків»). Печерський суд дав 4 роки з іспитовим строком у 2 роки.
• У 2010 році за ч. 2 ст. 286 КК України («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження»). Васильківський суд закрив його на 3 роки і 6 місяців, ще й позбавив права кермування на 3 роки.

Винуватець аварії наразі перебуває у лікарні. Його буде затримано в порядку статті 208 КПК України.Чоловікові світить до 10 років тюрми.

 

 

Telegram Channel