Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ексдепутат Луцькради розповів про зґвалтоване кохання

Це другий художній твір юриста і менеджера.

Фото з фейсбук-сторінки Андрія Осіпова.

Ексдепутат Луцькради розповів про зґвалтоване кохання

«Зґвалтоване кохання» – новий роман нинішнього директора Одеської кіностудії Андрія Осіпова

Депутат Луцької міської ради 2010-2015 років, а нині очільник Одеської кіностудії Андрій Осіпов написав роман «Зґвалтоване кохання». Незабаром книга вийде з друку.

Про це Андрій Осіпов написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Зґвалтоване кохання» – другий художній твір юриста і менеджера. За перший роман «З особливою жорстокістю», виданий у 2019 році, Андрій Осіпов отримав відзнаку на конкурсі «Коронація слова – 2020».

Реклама Google
 

Новий твір – продовження історії українського адвоката Никанора Скрипника, яка починається в першій книзі. Однак другу книжку, як пише автор, можна читати окремо, не дотримуючись будь-яких послідовностей.

«Цей твір більшою мірою про кохання, – розповідає Осіпов. – Мене цікавили питання: як виникає кохання, чому і як воно може бути невчасним і забороненим, ганебним; як кохання може зникнути і хто в тому винний...

«Мене цікавили питання: як виникає кохання, чому і як воно може бути невчасним і забороненим, ганебним; як кохання може зникнути і хто в тому винний...»

В основі сюжету кримінальна справа проти 74-річного Олександра Величка, якого звинувачують у зґвалтуванні 20-річної сусідської дівчини Оксани Король. Захист у цій справі приймає на себе адвокат Никанор Скрипник. Протистоїть йому помічник прокурора Сергій Савчук. Справа набуває широкого розголосу, резонансу і призводить до трагічних наслідків. Завершують цю історію два епілоги: розв’язка очима захисника Скрипника і кілька сторінок з щоденника підсудного.

Це моя друга художня книга. Це роман про адвоката і правосуддя. Але передусім це книга про несподівані повороти людського життя».

Telegram Channel