Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Вибухівку в авто Укрпошти із майже 3 млн гривень злочинці могли закласти заздалегідь

На дачі одного з підозрюваних знайшли понад 2 мільйони гривень.

Фото прокуратури Полтавської області.

Вибухівку в авто Укрпошти із майже 3 млн гривень злочинці могли закласти заздалегідь

Як припускають слідчі, вибуховий пристрій попередньо заклали в транспортний засіб, який вибухнув 7 липня

За версією слідства, особи, причетні до розбійного нападу на автомобіль Укрпошти, заклали вибуховий пристрій в автомобіль підприємства заздалегідь. Про це повідомляє пресслужба Генпрокуратури.

Правоохоронці знайшли транспортний засіб, на якому, ймовірно, пересувалися чоловіки, а на дачі одного з них — викрадену табельну зброю охоронця і понад 2 мільйони гривень, ще понад 250 тисяч віддав родич підозрюваного. Як припускають слідчі, це частина коштів, привласнених під час розбою.

Нагадаємо: трьох чоловіків розшукали в Києві, одного — в Лубнах. Затриманим інкримінують розбійний напад, вчинений за попередньою змовою групою осіб, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, і замах на умисне вбивство двох осіб.

Трьох імовірних нападників відправили під варту на 60 діб без права внесення застави. Правоохоронці також розшукують п'ятого підозрюваного — співробітника Укрпошти, який виконав функцію навідника та підбурювача до злочину.

Правоохоронці також розшукують п'ятого підозрюваного — співробітника Укрпошти, який виконав функцію навідника та підбурювача до злочину.

Нагадаємо, автомобіль національного оператора поштового зв’язку України «Укрпошта» підірвали 7 липня 2020 року поблизу с. Тишки Лубенського району. Внаслідок нападу 2 людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, а з авто зникли понад 2,75 млн грн.

 

 

Telegram Channel