Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Зимне хоче мати свій логотип і слоган

Святогірський Свято-Успенський Зимненський монастир – головна туристична принада села.

Фото Vitaly Ishchuk/ishchuk.net.

Зимне хоче мати свій логотип і слоган

Оголошено кункурс на розробку кращого логотипу та слогану для Зимнівської ОТГ

Оголосили конкурс на розробку логотипу та слогану Зимнівської об’єднаної територіальної громади. Про це повідомляє Зимнівська сільська рада.

Конкурс проводять з метою створення та визначення найкращого логотипу та слогану Зимнівської ОТГ, який буде використаний в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямований на формування позитивного іміджу громади, покращення використання культурного, туристичного, економічного та соціального потенціалу. 

Конкурсну роботу, яка набрала більшу кількість голосів в онлайн-голосуванні, вважатимуть переможцем конкурсу. Переможець отримує грошову винагороду – 1 тисячу гривень

У конкурсі можуть взяти участь фізичні та юридичні особи. Допускають конкурсні роботи, які включають такі елементи візуальної ідентифікації громади:
− логотип (графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення);
− слоган (ключова ідея).

 

Конкурс проводять з 13 липня 2020 року до 3 серпня 2020 року включно. Роботи фіналістів будуть оприлюднені на веб-сайті та fаcebook-сторінці Зимнівської ОТГ для опитування громадської думки та онлайн-голосування.

Конкурсну роботу, яка набрала більшу кількість голосів в онлайн-голосуванні, вважатимуть переможцем конкурсу. Переможець отримує грошову винагороду – 1 тисячу гривень.

Telegram Channel