Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Громадський бюджет Володимира-Волинського: оцінку успішно пройшли ще шість проєктів

Остаточне рішення щодо визначення переліку проєктів, які допускаються та не допускаються до голосування, буде приймати Координаційна рада з питань громадського бюджету.

Фото: Іван Дуда/tyzhden.ua.

Громадський бюджет Володимира-Волинського: оцінку успішно пройшли ще шість проєктів

Два проєкти було відхилено

У Володимирі-Волинському виконавцями проведено перевірку ще восьми проєктів Громадського бюджету-2021, з яких шість проєктів успішно пройшли оцінку та два були відхилені, повідомляє Володимир-Волинська міська рада.

Успішно пройшли оцінку структурних підрозділів виконавчого комітету ще 6 проєктів: «Доріжка в майбутнє», «Володимир без сміття» – поводження з твердими побутовими відходами, «Безпечні пішохідні переходи», «Арт простір», «Парк інтелектуального відпочинку «Легенди Володимира» та «Дитячі сплави на байдарках».

Було відхилено проєкти «Сортувальна станція сміття» та «Центр переробки побутового пластику та виготовлення пластикових деталей». Відповідно до оцінки управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради загальна вартість реалізації перевищує граничну межу, встановлену для великих проєктів. 

Усього станом на 13 липня статус «Успішно пройшов оцінку» отримали 10 проєктів, 4 проєкти отримали статус «Відхилено», 2 проєкти надіслано автору на доопрацювання та 6 проєктів знаходяться на перевірці.

В управлінні економічного розвитку та інвестицій наголошують, що відповідно до «Положення про громадський бюджет (бюджет участі) м.Володимир-Волинський» не приймають до розгляду проєкти, які передбачають залучення для їх реалізації додаткової штатної чисельності до штату бюджетної установи та постійного її утримання за рахунок коштів міського бюджету.

Реклама Google
 

Ще один проєкт  – «Песик ВВ» – надіслано автору на доопрацювання.

Усього станом на 13 липня статус «Успішно пройшов оцінку» отримали 10 проєктів, 4 проєкти отримали статус «Відхилено», 2 проєкти надіслано автору на доопрацювання та 6 проєктів знаходяться на перевірці у структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради. Остаточне рішення щодо визначення переліку проєктів, які допускаються та не допускаються до голосування, буде приймати Координаційна рада з питань громадського бюджету.

 

 

 

Telegram Channel