Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
З’явилося відео проходження алкотесту водієм, який вчинив смертельну аварію під Києвом (Відео)

Проведений на місці тест виявив у крові чоловіка 1,3 проміле алкоголю.

Фотоколаж Суспільного.

З’явилося відео проходження алкотесту водієм, який вчинив смертельну аварію під Києвом (Відео)

Відео розміщено на фейсбук-сторінці спільноти «Київ Оперативний». Поліція готує повідомлення про підозру у скоєнні злочину

Винуватця ДТП на Старообухівській трасі поблизу Києва, через яке загинуло 4 члени однієї родини, доправили до лікарні. Правоохоронці з'ясовують усі обставини та причини трагедії. Як повідомляється на сайті Нацполіції, слідчі готують повідомлення про підозру у скоєнні злочину, а також спільно з прокуратурою планують звернуться до суду із клопотанням про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно з оприлюдненими прокуратурою Києва даними, трагедія сталася з провини водія Mercedes, який у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням автівкою.

Відео

«Не впоравшись з керуванням, водій допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Бенц 311CDI», що рухався попереду в попутному напрямку, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Хюндай Тюксон», – йдеться у повідомленні. Згідно з оприлюдненими прокуратурою Києва даними, трагедія сталася з провини водія Mercedes, який у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням автівкою.

У Hyundai їхали п'ятеро людей – двоє дорослих, 8-річна дівчинка та 10-річний хлопчик, які загинули, та 12-річний хлопчик, якого госпіталізували у важкому стані. При цьому проведений на місці тест виявив у крові чоловіка 1,3 проміле алкоголю.

Telegram Channel