Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинські комбайнери згадували, як користуватися вогнегасником

Рятувальники наголосили на необхідності на зернотоках і вздовж зернових полів знаків щодо заборони використання відкритого вогню.

Фото із сайту ДСНС у Волинській області.

Волинські комбайнери згадували, як користуватися вогнегасником

Рятувальники нагадували і роз'яснювали про профілактику пожеж в Іваничівському районі

З метою недопущення виникнення пожеж під час збирання, переробки, зберігання врожаю, інспекторський склад Іваничівського районного сектору  Управління ДСНС у Волинській області провів інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки  у господарствах району. Про це йдеться на сайті ДСНС в області. 13 липня пожежно-профілактичний рейд проведено в ТзОВ «Старий Порицьк» у селі Старий Порицьк та СВК «Перемога» в с. Радовичі.

Реклама Google

13 липня пожежно-профілактичний рейд проведено в ТзОВ «Старий Порицьк» у селі Старий Порицьк та СВК «Перемога» в с. Радовичі.

Фахівці цивільного захисту наголосили керівникам та посадовим особам господарств, що вся зернозбиральна техніка повинна виходити в поле справною та забезпечена сертифікованими первинними засобами пожежогасіння. У період воскової стиглості зернових слід провести роботу щодо обкошення та оборення полів в місцях їх прилягання до доріг і лісів. Рятувальники перевірили стан комплектування пожежних щитів та справність вогнегасників, наголосили на необхідності встановлення на зернотоках і вздовж зернових полів знаків щодо заборони використання відкритого вогню.

Рятувальники нагадали і основні вимоги пожежної безпеки  під час збирання врожаю та наголосили на суворому дотриманню протипожежного режиму, роз’яснили порядок використання вогнегасників, вручили працівникам тематичні листівки.

 

 

Telegram Channel