Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Діти вивчатимуть «Рівнезнавство»

Членкиня творчої групи з підготовки посібника «Рівнезнавство» Ліна Табінська впевнена, що посібник потрібний у роботі з дітьми.

Фото прес-служби Рівнеради.

Діти вивчатимуть «Рівнезнавство»

Курс має ознайомити дітей старшого дошкільного віку з історією, традиціями, побутом і ремеслами регіону

У дитячі садки Рівного надійшли посібники для викладання нової дисципліни під назвою «Рівнезнавство». Над ним працювали місцеві вихователі-методисти. Курс має ознайомити дітей старшого дошкільного віку з історією, традиціями, побутом і ремеслами регіону. Посібник містить ілюстрації і практичні матеріали.

– Вихователі зможуть інтегрувати програму в освітній процес завдяки календарно-тематичному плануванню, – говорить керівниця творчої групи з підготовки посібника «Рівнезнавство» Галина Зень. – Педагоги будуть варіювати матеріали, відповідно до географії. В Дубні чи Сарнах, наприклад, можуть про свої міста говорити. У посібнику розміщено матеріали про різні населені пункти і райони.

Педагоги будуть варіювати матеріали, відповідно до географії. В Дубні чи Сарнах, наприклад, можуть про свої міста говорити.  

Заняття з народознавства в дитсадках були завжди. Але це була інформація більш загальна.

 

–- Саме про Рівненське Полісся – це ось тут. Через те ця ідея вже витала у повітрі давно. І ми її постаралися втілити в життя. Надіюсь, все це буде дуже доречне вихователям у роботі, – говорить членкиня творчої групи з підготовки посібника «Рівнезнавство» Ліна Табінська.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel