Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині хочуть судити дядька, який самотужки відбився від п'яти п'янезних хуліганів (Фото)

Отакої!

Фото Національної поліції.

На Рівненщині хочуть судити дядька, який самотужки відбився від п'яти п'янезних хуліганів (Фото)

Він завдав удару ножем у груди одному із нападників

Конфлікт між місцевими жителями, який закінчився ножовим пораненням, стався близько п’ятої години ранку 11 липня у Костополі, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

На вулиці Коперника п’ятеро молодих людей напідпитку почали чіплятися до 35-річного чоловіка біля будинку за місцем проживання. Останній, який теж був нетверезий, пішов у квартиру, а повернувся із кухонним ножем, яким завдав удар 18-річному костопільчанину. Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки, гемотораксом госпіталізували до Рівненської обласної лікарні. 

На вулиці Коперника п’ятеро молодих людей напідпитку почали чіплятися до 35-річного чоловіка біля будинку за місцем проживання.

Слідчі затримали 35-річного чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування, у рамках якого встановлюють усі обставини скоєного злочину. Чоловікові повідомили про підозру за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 13 липня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

Костопільчанин неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців і відбував покарання у місцях позбавлення волі, в тому числі і за злочини проти життя та здоров’я особи. 

Telegram Channel