Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Під Рівним перекинувся бус із шістьма людьми (Фото, відео)

Одного з пасажирів доставили в лікарню.

Фото пресслужби поліції Рівненщини.

Під Рівним перекинувся бус із шістьма людьми (Фото, відео)

Мешканці Березнівського району їхали на роботу

Мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» і мікровен «Volkswagen Touran» «підрізали» одне одного на автодорозі «Київ-Чоп». Як наслідок, бус зачепив мікровен і перекинувся на узбіччя. У ньому, крім водія, їхали п'ятеро пасажирів. Усі живі. Про це інформує пресслужба поліції Рівненщини.   

Автопригода сталася у вівторок, 14 липня, близько 9:20 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Колоденка Рівненського району. 

На місці події поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», 39-річний житель села Велике Селище Березнівського району, та водійка автомобіля «Volkswagen Touran», 36-річна рівнянка, порушували правила дорожнього руху, «підрізаючи» одне одного. 

Водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», 39-річний житель села Велике Селище Березнівського району, та водійка автомобіля «Volkswagen Touran», 36-річна рівнянка, порушували правила дорожнього руху, «підрізаючи» одне одного. 

Як наслідок, мікроавтобус зачепив мікровен, в результаті чого «Mercedes» виїхав на узбіччя та перекинувся на бік.

У салоні мікроавтобуса перебувало ще п’ятеро мешканців Березнівського району, які їхали на роботу. Із них травмувалося двоє осіб, одного з яких доставили до лікарні із незначним тілесними ушкодженнями. Нині він проходить обстеження.

Водійка у ДТП не постраждала. За результатами освідування обоє керманичів були тверезі.

Вирішується питання про правову кваліфікацію події та притягнення винних у порушенні правил безпеки дорожнього руху до відповідальності. 

 
Telegram Channel