Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поліція «винюхала» на городах волинян майже тисячу кущів маку

А може то таки на пироги?

Фото Національної поліції.

Поліція «винюхала» на городах волинян майже тисячу кущів маку

І це лишень протягом однієї доби...

На Волині за минулу добу поліцейські вилучили майже тисячу кущів маку, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Вилучали рослини маку снотворного на присадибних ділянках жителів Горохівського, Локачинського, Любешівського та Рожищенського районів. За усіма фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку) Кримінального кодексу України. 

Вилучали рослини маку снотворного на присадибних ділянках жителів Горохівського, Локачинського, Любешівського та Рожищенського районів.

У Горохівському районі співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно із дільничними офіцерами виявили та вилучили на присадибній ділянці жительки одного із сіл району 132 рослини маку снотворного. 

У Любешівському районі поліцейські зафіксували два факти незаконного посіву маку у кількості 172 та 184 рослини.

Також учора співробітники Локачинського відділення та Рожищенського відділу поліції виявили та вилучили незаконні посіви маку в жителів районів у кількості 227 та 202 стебла відповідно. 

Вилучені рослини направили на дослідження. Слідчі за усіма фактами проводять досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1,7 до 8,5 тис. грн або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

 
Telegram Channel