Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Попалися чоловіки, які скупили 12 кг бурштину на Рівненщині

Покупців накрили під час торгу.

Фото jantar.com.ua.

Попалися чоловіки, які скупили 12 кг бурштину на Рівненщині

Особливі камінці вилучили у Зарічненському районі

За процесуального керівництва Зарічненського відділу Сарненської місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування кримінального провадження за  фактом незаконного придбання бурштину, законність походження якого не підтверджена відповідними документами. Про це інформує прокуратура Рівненської області.

 13.07.2020 року в ході відпрацювання одного з населених пунктів Зарічненського району виявлено двох осіб, які здійснювали купівлю бурштину.

 13.07.2020 року в ході відпрацювання одного з населених пунктів Зарічненського району виявлено двох осіб, які здійснювали купівлю бурштину. Під час проведення огляду автомобіля вказаних осіб під сидінням та в багажному відділенні виявлено каміння, зовні схоже на бурштин-сирець, загальною масою 11,810 кг. Його, разом з автомобілем «Audi» вилучено.

Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Telegram Channel