Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У столиці виявили десятки іноземців-порушників (Відео)

Викрили місця перебування іноземних громадян, які перебували в Українi з порушенням законодавства.

Фото ДПСУ.

У столиці виявили десятки іноземців-порушників (Відео)

Правоохоронці провели рейд на київських ринках і у прилеглих хостелах

За результатами перевірки 30 іноземців доставили до Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області для встановлення законності їхнього перебування в Україні. За ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» до відповідальності притягнуто 17 іноземців. Загальна сума накладених штрафів складає понад 85 тисяч гривень. Шестеро громадян найближчим часом буде примусово видворено з України, а троє осіб будуть направлені до тимчасового пункту тримання іноземців.

Шестеро громадян найближчим часом буде примусово видворено з України, а троє осіб будуть направлені до тимчасового пункту тримання іноземців.

 

Зазначимо, що виявлені особи є вихідцями Афганістану, Бангладеш та інших країн та регіонів з високим потенційним міграційним ризиком.

 

 У ході перевірки одного з місць потенційного перебування нелегальних мігрантів, один з іноземних громадян спочатку спробував сховатися, потім нацькувати собаку, а коли зрозумів, що його план не діє — почав чимдуж тікати. Та так, що за собою губив навіть взуття. Врешті його затримали.

 

Джерело: Державної прикордонної служби України.
Telegram Channel