Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Цукерки «Слуга народу» для президентської партії виготовили на Рівненщині

Цікаво, смачніші, ніж «Рошен».

Фото Власта Лазур.

Цукерки «Слуга народу» для президентської партії виготовили на Рівненщині

Нардепи вирішили створити собі оригінальний подарунок до річниці існування політсили

На коробці зображено президента, а також медійні матеріали про них.

Таку інформацію в ефірі «24 каналу» у програмі «Політбюро» розповіла журналістка «Радіо Свобода» Власта Лазур та додала, що їй вдалось поспілкуватись з нардепами партії та дізнатись детальніше про ідею.

На коробці зображено шматки різних заголовків та статей з медіа, у яких йдеться про «слуг народу» або Президента.

«Я побачила, як один депутат давав іншим ці цукерки. Я в них запитала, що це. Вони сказали: «От, ми випустили до річниці нашої партії коробки цукерок «Слуга народу», – зазначила Власта Лазур.

На коробці зображено шматки різних заголовків та статей з медіа, у яких йдеться про «слуг народу» або Президента. Зображено і самого президента Зеленського, однак його фото маленького розміру, незначне. Також на упаковці є заклик до єднання.

«Неважливо, зі Сходу ти, чи з Заходу, якого в тебе кольору шкіра чи якою мовою ти розмовляєш. Ми разом, ми – українці. Змінимо Україну разом!», – написано на коробці виробу.

Як каже журналістка, цукерки виготовляють у Рівненській області. За словами Власти, депутати заявили, що «не вживають товар фірми Roshen, тому що це хімія». Саме через це нардепи нібито вирішили виготовляти свої цукерки для власного споживання та для журналістів зокрема.

Telegram Channel