Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Жінка народила сина під стінами закритого на дезінфекцію пологового будинку

Сказитися можна...

Фото ua.depositphotos.com

Жінка народила сина під стінами закритого на дезінфекцію пологового будинку

Чоловік вагітної стукав у лікарню, але йому ніхто не відчиняв. Тоді жінка розмістилася на будівельному столі, що стояв поруч з лікарнею і сказала чоловікові приймати пологи

У Вінниці жінка народила дитину на столі біля пологового будинку через те, що лікарню закрили на дезінфекцію з причини коронавірусу. Цікаво, що лікар, який вів вагітність городянки, не сказав про закриття пологового будинку.

Олена Бабич поділилася своєю історією пологів з виданням «33 канал», інформує УНІАН.

Їй встановили попередню дату пологів і порадили зібрати речі і бути готовою у будь-який момент.

Для вінничанки це були треті пологи. Вона перебувала на 39-му тижні, коли рано вранці 10 липня у неї почалися перейми. Олена не поспішала їхати в лікарню, думала, поїде ближче до обіду.

Коли перейми посилилися, чоловік відвіз її автомобілем в пологовий будинок №1 міста Вінниці.

Коли перейми посилилися, чоловік відвіз її автомобілем в пологовий будинок №1 міста Вінниці. Але, як виявилося, пологовий будинок був закритий через виявлений тут випадку коронавірусу. Чоловік Олени стукав у лікарню, але йому ніхто не відчиняв. Тоді жінка розмістилася на будівельному столі, що стояв поруч з лікарнею і сказала чоловікові приймати пологи. Терпіти вона більше не могла, все розвивалося дуже стрімко.

Малюк з'явився, але чомусь процес зупинився і тоді чоловік взяв дитину за плече і він закричав. На щастя, з пологового будинку вийшли потім співробітники і пуповину перерізали вже в лікарні.

У подружжя народився син вагою 3350 грамів і зростом 56 сантиметрів. Назвали його Філіпом. Оскільки історія закінчилася вдало, жінка не збирається скаржитися і з'ясовувати, чому її ніхто не попередив про те, що пологовий будинок закритий на дезінфекцію.

Telegram Channel